Toonaangevend, natuurgetrouw en creatief

KreaD’or…

…al meer dan 35 jaar de leverancier op het gebied van natuurgetrouwe kunstplanten.

Omdat vanuit de markt steeds meer vraag kwam naar bijzondere en speciale producten, passend binnen bepaalde thema’s en sferen, specialiseerde KreaD’or zich meer en meer in de productie van natuurgetrouwe kunstbomen – kunstplanten en bijzondere kunstbloemdecoraties.

Inmiddels is KreaD’or uitgegroeid tot een professionele leverancier van kunstgroendecoraties en behoren tal van gerenommeerde bedrijven tot haar relaties. Op plekken waar echte planten niet of nauwelijks gedijen of waar onderhoud een kostbare zaak wordt, is een kunstplant of kunstboom van KreaD’or een perfect alternatief. Bij KreaD’or zit een ondernemer niet vast aan een Palm of Ficus. Het bijzondere van KreaD’or is dat vrijwel alle kunstboom en kunstplant soorten geleverd kunnen worden. KreaD’or is gevestigd te Vught, in de royale showroom kunt u kennis maken met de groenrijke ideeën van KreaD’or.

KreaD’or levert niet alleen ideeën maar zorgt met haar medewerkers voor een perfecte en vakkundige uitvoering van ieder project van kamerplant tot complete jungle.

Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan!