All You Need is Love!

All You Need is Love!

All You Need is Love! Het liefdes programma op de Nederlandse televisie. Kread’or was vereerd om voor deze liefdesshow wederom de fleurige decoraties te leveren. Om de romantiek te versterken plaatsen we een groot aantal bloesembomen in het decor. Naar volle tevredenheid van het productie team van All You Need is Love want de toezegging voor het aankleden van de volgende serie shows is al weer binnen.

Alles mag op vrijdag

Voor het programma ‘Alles mag op vrijdag’ met Gordon, Gerard Joling en Jan Dino heeft Kread’or diverse bomen en beplanting geleverd voor de schuine set scenes. Een hilarisch programma dat je moet zien!

De Wensboom

Wij zijn de afgelopen tijd druk geweest met de opnames voor het nieuwe programma van Johnny de Mol, De Wensboom. Wij hebben een kunstboom gemaakt van wel 7 meter hoog die op diverse schoolpleinen in Nederland door ons is opgebouwd. Kinderen mochten hier hun wensen in ophangen en Johnny laat een aantal van deze wensen uitkomen. Een fantastisch leuk programma wat u zeker moet gaan bekijken op televisie.

Heeft u de nieuwe reclame van Sultana al gezien?

Heeft u de nieuwe reclame van Sultana al gezien? Kread’or leverde de groene aankleding voor deze commercial. Kunstbomen – kunsthagen – druivenranken etc. Op een kaal parkeer terrein werd een complete set opgebouwd die tot ‘leven’ kwam na het eten van een Sultana.

U bent van harte welkom

Kread’or is sinds 2 jaar gevestigd op de Industrieweg 4 in Vught. In onze gigantische showroom vind u de meest uiteenlopende producten op het gebied van kunstbeplanting. U bent van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen.